Buitenleven

Terrasoverkapping

Poolhouse / bijgebouw

Tuinhuis

Carport

Houten tuinafsluiting

Maatwerk

Afwerking volgens uw wensen & budget

Binnen- en buitenschrijnwerk

Van ontwerp tot realisatie: maatwerk

Houten constructies op maat

Door onze ruime ervaringen garanderen wij u dat elk werk tot in de puntjes wordt afgewerkt. U kan op ons rekenen voor het ontwerpen & bouwen van de meest uiteenlopende houten constructies tot dakconstructies: van gewone daktimmerwerken tot ambachtelijke timmerwerken in eik, al dan niet gedesseld of gezandstraald voor een verouderde look. Van tijdloos, strak of modern tot cottage, wij werken uw ideeën uit. Wij zorgen voor een uniek ontwerp, aangepast aan uw tuin & woning. Heeft u al een eigen ontwerp? Dan werken we daarop verder en zorgen voor de complete realisatie van uw houten constructie.

Binnenafwerking

Indien gewenst kunnen wij ook de totale binnenafwerking voorzien, al dan niet uitgevoerd door onze eigen schrijnwerkerij. Van kelder tot zolderafwerking en van plafond tot vloerafwerking, met of zonder houten trap, binnendeuren, houten vloeren, rolluik omkasting, gyproc wanden, … Wij zorgen voor de volledige binnenafwerking van uw woning. Wij denken met u mee en ontwerpen alles samen met u.

ALU, PVC
& HOUT

Selectie van uitstekende partners

Onze partners voor buitenleven

Wij werken samen met:

Livinlodge
Deponti
Collstrop
Exterior Living

Afspraak in onze toonzaal?

Via onze partners leveren wij maatwerk, maar ook standaard maten. Op deze manier bedienen we iedereen naargelang smaak, wensen en budget.

Wilt u graag eens rustig met ons samenzitten om alles te bespreken?

U bent altijd vrijblijvend welkom in onze toonzaal.

TOONZAAL

NAJAARSKORTING
Nu Najaarskorting van 10% op al onze carports en overkappingen:
Collstrop – Deponti – Exterior Living.
Klik hier