Wie zijn wij?

Van 1993 tot …

Sterke groei dankzij kwalitatief werk

Na zijn opleiding in de houtbewerking werkte Erik Broekhoven in de meubelsector en interieurinrichting. Na jaren hard werken kon hij zijn eigen bedrijf opstarten, met als specialiteit binnen- en buitenschrijnwerkdakwerken en modulair bouwen. De opdrachten volgden zich op dankzij de mond aan mond reclame. Deze groei noodzaakte de overstap naar een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA).

Wij kunnen een brede waaier aan uitvoeringen aanbieden voor elke dakproject of overkapping.

Afgelopen jaren zijn we verder uitgebreid naar het buitenleven, hierdoor hebben we samenwerkingen afgesloten met 4 partners waar we zowel ALU en houten overkappingen kunnen aanbieden. Deze overkappingen zijn van zeer hoge kwaliteit en toch zeer budgetvriendelijk.

Bent u een doe-het-zelver? Of laat u het liever aan ons over?

Modulair bouwen, aanbouw, houten constructies, ALU constructies, … Bent u een doe-het-zelver? Dan kan u dit zelf plaatsen om kosten te besparen. Liever een all-in-service? Dan zorgen wij voor levering en plaatsing.

20 jarig bestaan

Dit werd uitgebreid gevierd op maandag 2 september  2013 met een 180-tal genodigden. Er werd die avond maar liefst 2000 € geschonken aan de Bremberg te Diest en € 2000 aan ’t Hoeveke te Lummen. Beide instellingen zetten zich uitermate in voor kinderen en volwassenen met een mentale handicap.

Samenwerkingen

MoDuProjects & Broekhoven Erik bvba

TOONZAAL