Wie zijn wij?

Van 1993 tot …

Sterke groei dankzij kwalitatief werk

Na zijn opleiding in de houtbewerking werkte Erik Broekhoven in de meubelsector en interieurinrichting. Na jaren hard werken kon hij zijn eigen bedrijf opstarten, met als specialiteit binnen- en buitenschrijnwerkdakwerken en modulair bouwen. De opdrachten volgden zich op dankzij de mond aan mond reclame. Deze groei noodzaakte de overstap naar een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA).

De vraag naar betere dakwerken groeide, zodat dit de hoofdspecialiteit werd. Al vlug werd duidelijk dat klanten en architecten de aanpak van “Dakwerken Erik Broekhoven” wisten te appreciëren: door Erik’s ervaring in de meubelsector en interieurafwerking mogen zijn constructies gezien worden, want dit fijnere werk werd overgenomen in de dakconstructies en houten bijgebouwen.

20 jarig bestaan

Dit werd uitgebreid gevierd op maandag 2 september  2013 met een 180-tal genodigden. Er werd die avond maar liefst 2000 € geschonken aan de Bremberg te Diest en € 2000 aan ’t Hoeveke te Lummen. Beide instellingen zetten zich uitermate in voor kinderen en volwassenen met een mentale handicap.

Samenwerkingen

MoDuProjects & Broekhoven Erik bvba